zaterdag 19 november 2016

Review: Eco-Friendly Gel Remover Wraps l Salon Supply Plus

Eco-Friendly Gel Remover Wraps l Salon Supply Plus
 
 
 
Ik denk wel zo'n 2 jaar geleden alweer kreeg ik deze grappige roze plastic dingetjes opgestuurd door Salon Supply Plus. Toen wist ik nog niet hoe handig deze uiteindelijk zouden zijn.
Pas laatst kwam ik ze weer tegen (bij het opruimen van mijn nailart stash) en dacht laat ik ze nu toch maar eens een x proberen. Het zijn een soort plastic "kapjes" en ziet er eigenlijk te simpel uit. Waarschijnlijk daarom dan ook nooit geprobeerd. Maar vandaag laat ik jullie zien wat een ontdekking ik heb gedaan!!!! Kijk maar mee....
 
 
Ze worden verstuurd per 10, logisch...10 nagels ;-) Dit keer leek het mij handig om ipv wattenschijfjes maar plukjes watten te gebruiken. Ik trok 10 bolletjes watten en doordrenkte dat met (pure) aceton, ik weet dat het slecht is voor je nagels maar ik zweer erbij!!!
 
 
Op mijn nagels heb ik een mooie donkere kleur nagellak FabFashionista #08 van Perfect Touch van de Big Bazar €0,99 ;-) en op mijn kleine pinknagel blauwe holo foil. Beide met een flinke laag Sally Hansen gel topcoat!!! Normaal ben ik altijd flink aan het boenen om het eraf te krijgen. Maar dat is definitief verleden tijd!
 
 
De doordrenkte wattenbolletjes op mijn nagels gedrukt en in de "kapjes" geschoven. De kapjes zitten goed strak waardoor de wattenbolletjes goed stevig op je nagel drukt. Zo'n 5 minuutjes (langer heb ik het geduld niet voor ;-) ) heb ik het laten zitten.
 
 
Als eerste schoof ik het "kapje" van mijn pink waar de blauwe foil zat....en moet je zien....NIKS meer op mijn nagel maar ALLES op het wattenbolletje in het "kapje".
 
 
Alleen maar alle "kapjes" eraf geschoven!!!!!!! WAUW....Amazing, niks meer maar dan ook echt niks meer van ALLE lagen nagellak te zien.
 
Echt alles zit op de wattenbolletjes zoals je ziet en ik hoef er niet nog eens met een wattenschijf of bolletje overheen. Mijn nagels zijn echt schoon! (Mocht je nu denken dat er een vlek op mijn ringvinger nagel zit...mis, dat is mijn nagel piercing ;-) )
 
En dat te bedenken dat ik deze ontdekking gewoon tussen mijn eigen stash heb gedaan.
Het had me dus al flink wat ergenis kunnen schelen.....
 
Deze Eco-Friendly Gel Remover Wraps zijn herbruikbaar en gaan (ook al laat je ze niet heel lang tussen je stash liggen) heel lang mee, dus eco en budget friendly ;-)
Per setje van 10 betaal je $5, wat neerkomt op zo'n €4,75
Hier te bestellen.
 
Doe jij wel eens een top ontdekking tussen je nail stash of make-up stash?
 
 
Dit product is mij opgestuurd voor review. Dank SalonSupplyPlus.
 

 

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...