zaterdag 21 september 2013

MEGA shoplog! O.a van de action en kruidvat (nagel festival actie)

​​Mega shoplog van o.a Action, Kruidvat, Claire's, Big Bazar, Kijkshop & de Almeerse Bazaar.


Na een paar weken uit de running te zijn geweest vanwege een operatie en het herstellen hiervan, heb ik dan hier een MEGA shoplog!


Vandaag eens even heerlijk wezen shoppen en geslaagd voor alles wat ik graag wilde hebben.

Bij de action ben ik geslaagd voor wat leuke sieraden waaronder 3 hele gav ringen (waarvan 1 een setje van 3 ringen is), een leuke "statement" ketting en nog 3 schitterende kleurtjes nagellak.
De ringen waren €0,79 en de ketting zo rond een euro. De nagellakjes waren €0,49.

 
Hier heb ik op mijn ringvinger Gosh; frosted gold
en op de andere vingers
Essence  nr 165; Here's my number een Sparkle sand effect lakje! 

Bij het Kruidvat heb ik me heerlijk uitgeleefd op de nagellak afdeling met het nagellak festival (1 + 1 gratis) zo heb ik alle 3 de sparkle sand effect lakjes van Essence a €1,69 (rood, zwart en nude) en heb ik van Gosh; Frosted Gold €7,29 (schitterend! Zie foto hiernaast), nail art pen €1,59?, nagellak remover potje €2,49, stampy lak a €1,59 (zwart, wit) normale gellook topcoat (beter than gel), express dry drops, een glitter topcoat, nog 4 "normale" essence lakjes, paper print manicure (2 verschillende) met het benodigde paper print transfer solution, en ook nog een voorraadje voor de "gelnails at home"; peel off gel basecoat en clear gel topcoat. (€1,69 en €2,99) Zoals jullie wel begrijpen was ik erg tevreden met mijn aankoopjes helemaal omdat het dus flink wat euro's scheelde met normaal.


Op een andere blog kwam ik de tip tegen dat er bij Claire's de "oude" nagellakjes voor €1,- over de toonbank gingen, dit ivm nieuw uiterlijk van de flesjes. Hier kocht ik dus de hele serie van 3 sand effect lakjes en nog een leuke glitterlak en een nude "leather" lakje. Dit dus voor €1,- per stuk! Wauw....SUPER! (Normaal kosten deze lakjes €4,95 per stuk)


Bij de Big Bazar kocht ik nail lint en nail art stencils voor nog geen €2,- per stuk!


En wow....bij de Kijkshop hadden/hebben ze een super actie! ALLE sieraden gaan voor €1,99 over de toonbank, ik kon daardoor deze 2 statement kettingen niet laten liggen want deze waren normaal €19,- !!!!!!!!! Hier ben ik ontzettend blij mee, zoals jullie wel kunnen begrijpen. Volgende week nog maar eens langs de kijkshop! ;-)

En sinds een poosje hebben wij hier in Almere-Buiten een Bazaar die enigzins lijkt op de zwarte markt in Beverwijk, alleen een stukje kleiner maar redelijk veel te krijgen. Hier kwam ik dit schitterende setje tegen wat heel mooi in een vitrinekast lag. Ik was dus al bang dat dit mijn budget te boven ging. Maar toch maar gevraagd en ik schrok omdat het werkelijk goedkoop was! Nog wat weten af te dingen en ik mocht het setje voor €12,50 meenemen!!!! ;-)

Ik ben erg blij met mijn aankoopjes juist ook omdat het allemaal erg betaalbaar was!

Wat vinden jullie ervan? Laat een reactie achter op mijn blog http://mandybos.blogspot.nl lijkt me leuk! ;-)Lieve groetjes,

Mandy.3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Thanks en bedankt voor je reactie! Leuk! Lieve groetjes Mandy

   Verwijderen
 2. Heerlijk die 1+1 acties! :)
  Leuke blog, ik heb je gevolgd! En dank je voor al je reacties op mijn blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...